Utiliteit

Utiliteit

KniptangKleine utiliteitsinstallaties kan Broeders Elektrotechniek op eigen kracht voor u realiseren. Ook kunnen we uw partner zijn in grotere utiliteit projecten of ondersteunend zijn in het ontwerp.

Licht en krachtinstallaties

U kunt bij ons terecht voor een kleine krachtverdeler of een uitbreiding van een bestaande installatie. Wij verzorgen u installatie vanaf de secundaire kant van de transformator tot aan de wandcontactdoos in de werkplaats of op kantoor. 

Verlichtingsplannen

Van eenvoudige lichtlijnen en functionele oplossingen tot aan geautomatiseerde oplossingen met domotoica koppelingen kunnen we voor u realiseren. Op het gebied van energieverbruik valt er veel te besparen door onder andere LED verlichting toe te passen. Er zijn zeker nog meerder mogelijkheden dan LED. Verder besparingen zijn te behalen, door de verlichting intelligent te schakelen. We verzorgen indien gewenst ook licht-opbrengstberekening en velichtings-sfeerplannen op klantwens.

Noodverlichting

Als eigenaar en/of werkgever bent u volgens de Arbo-wet verplicht om adequate noodverlichting en veiligheidssignalering aan te brengen op elke arbeidsplaats. Hiermee garandeert u primair de veiligheid en voorkomt u paniek. De noodverlichting gaat aan in noodsituaties waarbij het licht uitvalt, zodat verlichte bordjes naar de dichtstbijzijnde uitgang verwijzen. Wij verzorgen op het gebeide van noodverlichting de volgende diensten:

  • Opstellen van een noodverlichtingsplan en bijhorende luchtroutes.
  • Aanleg van noodverlichting
  • Periodieke onderhoudsplicht. Een noodverlichtingsysteem moet minstens één keer per jaar worden geïnspecteerd

Datanetwerken

Op het gebeid van data netwerken realiseren we naast vaste verbindingen ook draadloze WiFi netwerken. Voor een gebieden van de WiFi zone kunnen we van tevoren een bereik berekening doen om het ontvangstgebied en signaalkwaliteit binnenduw werkgebied te garanderen. Ook de hardware om de (data)netwerken heen kunnen we  leveren, zoals: Patch kasten, serverruimtes en VOIP telefonie oplossingen. Laat ons vrijblijven een advies uitbrengen over de kosten die bespaard kunnen worden, door over te schakelen naar VOIP telefonie.